Rólunk

Kik vagyunk?

Szilágyi Barnabás vagyok a Sámson Boerboels kennel büszke tulajdonosa Magyarországon élek Hajdúsámson városában. A Sámson Boerboels kennel 2023-ban alakult a hivatalosan regisztrált Dél Afrikai SAABS szervezetnél. Visszatekintés a múltba: már gyerekkoromtól ragaszkodtam az állatokhoz minden élőlény és növény kedves számomra valahogy mégis a kutya, ami 48 évemet végigkíséri nagy örömömre iskolás koromban városszéli kertesházban éltem szüleimmel gyalog jártam iskolába és igen ritka volt az, ha nem szegődött mellém útközben egy kutyus valahogy vonzottam őket és ők engem. Első fajta tiszta kutyámat 10 éves koromban kaptam édesapámtól, egy igazi hungarikumot egy nőstény komondort. Bejártam a közeli helyeket hol találok méltó hímet a kutyámhoz, megszületett az első alom 7 kölyök természetesen mindet meg akartam tartani, nehéz szívvel váltam meg tőlük, de gondos gazdikhoz kerültek későbbiekben a molosszer típusú kutyák rabolták el a szívemet, közülük is a Mastino Napoletano és a Cane Corso, elmondhatom magamról szerencsés ember vagyok csodálatos kutyáim voltak, kiállításokon is megállták a helyüket. Tenyésztéssel fiammal Barnussal kezdtünk komolyabban foglalkozni több éven át Amerikai Bully-t tenyésztettünk a fordulat 2019-ben jött amikor megláttam ezeket a nemes és impozáns kutyákat, nem tudtam mit látok egy fotó volt, elkezdtem kutakodni és ez a fajta volt a Boerboel. Négy Év kellett, hogy valóra váljon az álmom és minden úgy alakuljon, hogy most elmondhatom az általam választott Dél Afrikai kennelekből vásároltam kutyáim. Köszönet érte a La Boela kennelnek, tőlük három kutyánk van a nagy ő, akiért rajongásig odavoltam és vagyok: La Boela Moscow, kennelem tenyész hímje, La Boela Daisy csodálatos nőstény, és La Boela Daenerys igazi különlegesség egy fekete színű nőstény. köszönet az Elevation Stud Kennelnek, ahol szintén egy csodálatos kutyát vásároltam: Elevation Stud Ruby. Köszönet jár utoljára, de nem utolsó sorban a Middelpos Kennelnek tőlük egy csoda fiú, egy reménység Middelpos Gift származik. Minden kutyám SAABS regisztrált és értékelt. Fontos szempont számomra, hogy az általam tenyésztett kutyák méltó gazdájukhoz kerüljenek. Szigorúan figyelembe veszem ki akar Boerboelt vásárolni, és tudja-e biztosítani azt, amire ennek a fajtának szüksége van. Boldog vagyok, hogy velünk élhetnek csodálatos kutyáink, tenyésztőik bizalmát megtiszteltetésnek veszem, és igyekszek rá szolgálni, bizonyítani az ők évtizedes munkásságait, hogy méltón tudom képviselni. Van egy mondás mi szerint: Minden ember olyan kutyát választ maga mellé, mint saját önmaga azaz sok hasonlóság van gazdi és hű társa között, ha igaz ez a mondás én büszke vagyok, ha bármiben is hasonló lehetek mint ez a csodás fajta.

A képen (balról jobbra): Szilágyi Barnabás, Szilágyi Barnus

A képen (balról jobbra): Szilágyi Barnus, Szilágyi Barnabás, Szilágyi Barnabásné (Ancsa)

A képen (balról jobbra): Szilágyi Barnabásné (Ancsa), Szilágyi Barnabás

Hálás köszönet

Hálás köszönet Barnus fiamnak, hogy mindez létrejöhetett. Nélküle semmi sem ment volna, mint ahogy semmi az életemben, mivel ő az én életem motiváló értelme mindenben. Köszönöm kedves feleségem támogatását és azt az önzetlen sok munkát, amit kutyáinkért végez, vállvetve mellettem.

La Boela család.

Nekik köszönhetem: La Boela Moscow, La Boela Daenerys, La Boela Daisy

A képen (balról jobbra): Riaan Ludeke, Chevelle Ludeke, Reece Ludeke, Chandre Breetzke-Ludeke

Elevation stud

Nekik köszönhetem: Elevation stud Ruby

A képen: Adre Steenkamp

Karlien Greeff

Neki köszönhetem: Afrika Billion

A képen: Karlien Greeff

Kevin Hazard Makaveli

Neki köszönhetem: KT Hibachi

A képen: Kevin Hazard Makaveli

MLrent Design

Az MLrent Design cégnek hálásan köszönjük a kutyaszállító jármű matricázását.

Bocskai Állategészségügyi Centrum

A Samson Boerboels kennel elsődleges orvosi ellátását a Bocskai Állategészségügyi Centrum biztosítja. A kennel kutyáinak egészségügyi felügyelete és gondozása is az ő szakértelmükre támaszkodik.

Fanta György

Hálás köszönet Fanta György barátomnak. Ő végzi kutyáim inszeminációját, és gondoskodik hím kutyáim fagyasztott sperma tárolásáról is.

A kutyák szállítója

Samson Boerboels

Mit esznek kutyáink?

Gondoskodunk arról, hogy kutyáink magas fehérjetartalmú étrendben részesüljenek, amely hozzájárul egészségük megőrzéséhez és elősegíti megfelelő fejlődésüket. Mint látható, étrendjük részét képezi a frissen elkészített hús is. Száraztáplálékként kizárólag az Orijen és a Tundra által készített prémium termékeket kapják.